تعویق برگزاری یازدهمین جشنواره دانشجویی تئاتر دانشگاه سوره

1399/02/13   13:59:12

به اطلاع می‌رساند که برگزاری یازدهمین جشنواره دانشجویی تئاتر دانشگاه سوره تا اطلاع ثانوی به تعویق افتاد.متن کامل خبر را مطالعه فرمایید.

با سلام و وقت بخیر خدمت همراهان گرامی

ضمن قدردانی از کادر پزشکی کشور و همدردی با داغ‌دیدگان این ایام و ابراز امیدواری برای سلامتی شما عزیزان در کنار خانواده و نزدیکانتان، روابط عمومی یازدهمین جشنواره دانشجویی تئاتر سوره به اطلاع می‌رساند که:

متاسفانه از زمان شیوع بیماری کرونا در کشور عزیزمان و تأثر و حس مسئولیت جمعی همگی‌مان برای رعایت هر چه بیشتر نکات بهداشتی و ایمنی و همچنین لغو و تعویق کلیه برنامه‌های فرهنگی در سراسر کشور،
لذا بر آن شدیم هر چند با کمی تاخیر در اتخاذ این تصمیم، اعلام کنیم یازدهمین جشنواره دانشجویی تئاتر دانشگاه سوره، تا اطلاع ثانوی و بازگشت شرایط جامعه به حالت عادی، به تعویق خواهد افتاد.
لذا بنابر روال گذشته اعلام زمان برگزاری جشنواره از طریق راه‌های ارتباطی رسمی ما، به اطلاع شما عزیزان خواهد رسید.

به دوستانتان اطلاع دهید.

سپاس از همراهیتان