اطلاعیه زمان برگزاری بخش مسابقه صحنه یازدهمین جشنواره دانشجویی تئاتر دانشگاه سوره

1399/01/07   16:19:15

استاد مشاور بخش صحنه و دبیر این بخش از یازدهمین جشنواره دانشجویی تئاتر دانشگاه سوره، زمان برگزاری بازبینی و اجرای اصلی آثار این بخش جشنواره را اعلام کردند.

به گزارش روابط‌عمومی یازدهمین جشنواره دانشجویی تئاتر دانشگاه سوره، سرکار خانم شکوفه ماسوری استاد مشاور بخش صحنه و محمد غلامی دبیر این بخش اعلام کردند که به دلیل مشکلات به وجود آمده برای برنامه‌های فرهنگی و دانشگاه‌ها و همچنین نامناسب بودن برگزاری این بخش از جشنواره در زمان اعلام شده قبلی که قرار بود در نیمسال اول سال 1399 برگزار گردد، زمان تغییر یافته برای برگزاری بخش مسابقه‌ای صحنه جشنواره، هفته‌ی آخر مهرماه 1399 خواهد بود.

زمان بازبینی آثار بخش صحنه‌ی یازدهمین جشنواره دانشجویی تئاتر دانشگاه سوره نیز بعد از تاریخ 15 فروردین ماه 1399 و بعد از حصول نتیجه از برآیندگیری اتفاقات اخیر و در نظر گرفتن شرایط دانشجویان و گروه‌های تئاتری اعلام خواهد شد.

لازم به ذکر است که زمان مقرر شده، از طریق راه‌های ارتباطی جشنواره به اطلاع عموم خواهد رسید.

یازدهمین جشنواره دانشجویی تئاتر دانشگاه سوره