معرفی داوران بخش نمایشنامه‌نویسی یازدهمین جشواره دانشجویی تئاتر دانشگاه سوره

1399/01/07   16:9:41

داوران بخش مسابقه نمایشنامه‌نویسی یازدهمین جشواره دانشجویی تئاتر دانشگاه سوره، طبق اعلام دبیر بخش مربوطه، به اطلاع شما به شرح زیر می‌رسد.

به گزارش روابط‌عمومی یازدهمین جشواره دانشجویی تئاتر دانشگاه سوره، دبیر بخش مسابقه نمایشنامه‌نویسی جشنواره ضمن اعلام این موضوع که داوری آثار ارسالی به دبیرخانه که از طریق ثبت‌نام در سایت رسمی جشنواره و تا زمان مقرر شده که در گذشته اعلام گردیده بودند، در حال انجام است، ذکر کرد که آقایان محمد یاراحمدی، فارس باقری و علی حاج‌ملاعلی داوری این بخش از جشنواره را بر عهده دارند.

همچنین به اطلاع می‌رساند که کارگاه‌های تخصصی نیز در بخش نمایشنامه‌نویسی برای عموم علاقه‌مندان در زمان برگزاری یازدهمین جشواره دانشجویی تئاتر دانشگاه سوره در نظر گرفته شده است.

برای اطلاع از آخرین اخبار جشنواره، فقط به اطلاعیه و اخبار مسیرهای ارتباطی رسمی جشنواره در سایت، اینستاگرام و تلگرام توجه فرمایید.

یازدهمین جشنواره دانشجویی تئاتر دانشگاه سوره